16 juli 2009

SEMESTER!!!!

I går eftermiddag kom min mamma på besök och stannade tills idag, därav den dåliga uppdateringen. Barnen badade i poolen och vi låg i solstolarna och solade tills klockan var drygt fyra. Till middag blev det bulgursallad, hembakad foccacia, vin och grillat kött - såklart!
I morse blev det frukost på altanen med bl.a. hemmagjord jordgubbskräm, den blev verkligen supergod!!! Vid lunchtid åkte mamma hem igen och jag och barnen åkte hem till Jeanette och åt lunch på deras nygjorda altan. Ungarna lekte jättebra och inget "tråkgnäll" från dom stora barnen heller. William hade med sitt DS som underhöll honom och Sebastian underhöll de minsta barnen. På eftermiddagen ringde pappa och frågade om jag, William och Sebastian ville följa med honom ut på sjön i ett par dagar och det tackade vi självklart inte nej till! Så nu står väskorna packade inför i morgon förmiddag då det bär av mot Djurö. Fiskespöt är såklart med och det ska inhandlas lite gott som vi kan äta under helgen. Uppdatering kommer på söndag alt. måndag. Skepp o´hoj!

2 kommentarer:

Fia sa...

God middag!! Och ha en trevlig helg, kul med en liten resa. Kram

Carro sa...

Har ni med funnit det underbart goda: foccacia!? Martin bakade det sen vart man torsk på det och blev 3 ggr till samma vecka. Inte nyttigt för 5 öre men så underbart gott! :)