24 juli 2009

Ett barn kort och utvilad

I förrgår lämnade vi av Mio hos "farmor" där han stannat tills idag, vi ska hämta honom nu på em. Det är första gången han sover borta och självklart sov ha längre än någonsin under sin livstid. Vad har han emot oss egentligen?! Här vaknar han allt från klockan 4.30 till absolut senast 6.30 - då har man tur! Lowe brukar också vakna samtidigt ungefär, men de här två dagarna utan sin skrikande lillebror har han faktiskt låtit oss sova till 8-8.30.

I går slappade vi på förmiddagen och på eftermiddagen åkte vi in till "stan" och åt en kombinerad lunch/middag på MAX. Efter det blev det minigolf vid kanalen, Vesa vann! Jag och ungarna får nog åka iväg själva och smygträna för att kunna slå hans runda på 41 slag!

I kväll blir det god mat, trevligt sällskap och sing star för min del. De stora barnen åker till sin pappa och Vesa är hemma med de små. Ser fram emot lite egentid, det var ett tag sen!

2 kommentarer:

Carro sa...

Vad kul! Det eh du värd. :)

fia ingeberg sa...

gud va härligt det lät...en annan ska jobba natt hela helgen...det föds barn även på nätterna och på helger..hahahaha tyvärr!! men det är så himmla kul så det gör inget att jag jobbar...ha en bra dag kram fia ingeberg