29 januari 2010

Fredagsmys och förberedelse inför partyfredag!

Jag sitter och skapar låtlista till nästa fredag då jag ska ha tjejkväll här hemma med innebandymammorna. Jag är säker på att det kommer bli en såååå lyckad kväll! Vi hade tänkt att äta på Kallfors, men de hade stängt den 5:e, så det får bli tacos här hemma istället. Vi verkar bli tio styckern och Vesa + de små barnen är utkörda!;-) Lite singstar och bandhero står på schemat, men skulle gärna vilja hitta på något annat kul, kanske en tävling?! Nån som har roliga ideér?

De andra i familjen tittar på Let´s Dance och snart börjar Solsidan som jag har ganska höga förväntningar om. Brukar tycker att skådisarna är roliga som är med, får se om det blir en favorit! Hoppas ni haft en bra kväll!

2 kommentarer:

Fia sa...

Nope, inte denna gång. Jag va som sagt trött och ville typ inte laga mat alls. Men hemmagjort mos blev det i alla fall :-D Trevlig helg, kram!

Lina sa...

Hej!
Just nu läser jag svenska B, affärsjuridik, natur A och kommunikation på distans. Bara gymnasieämnen än så länge... Jag var lite dum i gymnasiet och "orkade" bara plugga roliga ämnen så jag måste läsa natur och svenska för att få högskolebehörighet.