15 januari 2010

Jag är frälst!

I går när jag var på viktväktarmöte köpte jag en påse med chokladkolor och vet ni vad?! Det smakar precis som riesen, de är lika stora och det är bara 1pp/2st. Nu kanske ni ser ut som frågetecken när jag skriver pp, men det är i den enheten vi räknar olika livsmedel. Jag får sammanlagt äta 29pp/dag och har dessutom en "veckobonus" jag får ta utav om jag vill lyxa till det. Idag tänkte jag att det skulle vara en sån dag, så jag hade letat fram ett recept som lät väldans gott - en kycklinggryta med rödvin i. Den hade jag så här i efterhand gärna hoppat över, den var inte ett dugg god! Men barnen sa inte så mycket (vilket de annars alltid gör) och då kunde ju inte jag vara värre, det var bara att tugga och svälja. Resterna åkte i soporna...

Tillbaka till mina Riesen-liknande kolor... Jag tog två idag och i morgon har jag planerat att äta hela påsen och det bara för 5pp. Annat gott som jag lyxat till det med är äppelchips, salta pinnar och 2 dl popcorn - och det mina vänner heeelt lagligt!;-)

2 kommentarer:

Fia sa...

Det är ju som sagt riktigt bra betyg! Hur menar du byta bort ditt G.. läser du samma ämne/kurs igen?

Jag har nämligen läst samma ämne två gånger, tar man bort det sämsta då alltså?

Jag har i alla fall luskat ut att jag fått områdesmeritpoäng.. högre än man får ha, irriterande att man inte får räkna med allt.

Cina sa...

Testa de med mint i. Looooovely !!!