28 december 2009

Det blir en termin till

För att slippa gå tillbaka till mitt jobb sökte jag till några kurser på komvuxtill våren, som skulle ge mig heltidsstudier. Nu har jag fått antagningsbeskedet och jag kommer att läsa Svenska B, Naturkunskap A, Pedagogiskt ledarskap samt Matematik C. När jag sen söker till högskolan kommer jag ha ett snitt på minst 18,49 plus 2,0 i meritpoäng, alltså minst 20,49. Det borde jag med säkerhet komma in på den skola jag vill med!

2 kommentarer:

Fia sa...

Det blev en Sony Ericsson W508, en enkel vikbar telefon, med bekväma knappar haha.. man börjar ju bli gammal :-) Men det är i alla fall årets modell.

Hur räknas poängen för studier? Och meritpoäng? Nyfiken på vad man själv ligger någonstans... Kram!

Fia sa...

Första nu så har jag kikat lite närmare på det där med poängen... och du måste ha riktigt bra betyg i de kurser du läst. Jag har tyvärr inte ett enda MVG =( Jag har 13,24poäng.. men då är inte högskolestudierna inräknade.. vet inte om och/eller hur man räknar dem.. vet du?? Har du gjort högskoleprovet? Jag funderar på att göra det i vår för att ha nån chans i höst.. ser inte så ljust ut. Lägsta intagningspoängen förra våren var 15,06 på Mälardalens högskola.

Lycka till förresten med din viktnedgång.. ska bli spännande att följa =)